مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی

دانلود

مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی دسته: کشاورزی بازدید: 4 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 263 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 135 مقاله حاضر در 135 صفحه برای رشته علوم دامی در مقطع کارشناسی ارشد با رعایت تمام نکات مقاله نویسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آمده است انشالله مورد پسند واقع گردد قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود فهرست مطالبعنوان                                                                                                                                 صفحهفصل اول: کلیات1-1- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11-2- فرضیات………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 3فصل دوم: بررسی منابعتاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران………………………………………………………………………………………………………… 4تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………………………………………………………….. 62-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد………………………………………………………………………………………… 82-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد…………………………………………………………………………………………. 82-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد………………………………………………………………………………………. 82-1-3- محدودیت خوراک……………………………………………………………………………………………………………………………. 122-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک……………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2- محدودیت کمی خوراک………………………………………………………………………………………………………………… 122-1-3-2-1- تغذیه هر روزه………………………………………………………………………………………………………………………….. 122-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان……………………………………………………………………………………………………………… 132-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری………………………………………………………………………………………………………………….. 162-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم……………………………………………………………………………………………………………………. 162-1-4-2- وزن و جثه بدن……………………………………………………………………………………………………………………………. 172-1-4-3- ترکیبات بدن………………………………………………………………………………………………………………………………… 172-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری…………………………………………………………………………………………………….. 172-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………………………………………….. 19عنوان                                                                                                                                 صفحه2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 202-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………… 282-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………… 322-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن…………………………………………………………………………………………………….. 322-3-2- مدیریت برنامه نوری…………………………………………………………………………………………………………………………. 342-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی…………………………………………………………………………………………………………… 362-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)…………………………………………………………. 362-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه………………………………………………………………. 372-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………… 382-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 38فصل سوم: مواد و روشها3-1- محل انجام پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-2- جامعه آماری………………………………………………………………………………………………………………………………………… 393-3- واحد آماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 393-4- نرم افزار مورد استفاده………………………………………………………………………………………………………………………….. 393-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش…………………………………………………………………………………………. 393-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………. 403-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………. 403-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی………………………………………….. 413-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………. 413-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی………………………………………………………………………………………….. 42عنوان                                                                                                                                 صفحه3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………….. 423-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………… 433-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………….. 433-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)…………………………………….. 443-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی…………………………………………. 443-5-3-1-1- سختی کل………………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-2- سختی کلسیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 443-5-3-1-3- سختی منیزیم…………………………………………………………………………………………………………………………… 453-5-3-1-4- سختی کلر……………………………………………………………………………………………………………………………….. 453-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر…………………………………………………………………………………………………………………………. 453-5-3-1-6- معادل NaCl…………………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل……………………………………………………………………………………………………………………… 463-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی……. 463-6- تجزیه و تحلیل……………………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-1- ضریب همبستگی……………………………………………………………………………………………………………………………… 473-6-2- تجزیه واریانس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 473-6-3- روابط رگرسیون……………………………………………………………………………………………………………………………….. 473-7- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی……………………………………………………… 483-7-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………………………. 483-7-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)……………………….. 483-7-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)…………………………………………… 493-7-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)………………………… 50عنوان                                                                                                                                 صفحه3-7-5- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………… 503-7-6- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی……………………………… 50فصل چهارم: نتایج و بحث4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………… 524-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی………………………………………………………… 524-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی…………… 524-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی……………. 544-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………… 554-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………. 564-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی………………………………………………… 564-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی…………………………………………………………… 594-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)…… 594-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش………………………………. 614-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی………………………… 624-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)…………………………… 644-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی………………………………………………….. 644-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی………………………………… 644-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی…………………………. 664-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………….. 684-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………… 69عنوان                                                                                                                                 صفحه4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری……………………………………. 694-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………….. 714-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)……….. 714-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش…………………………. 734-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………. 744-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………….. 764-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………… 764-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی………………………………. 764-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ……………….. 794-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………. 804-3-2-1- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی…………………………………………………… 804-3-2-2- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری……………………………………….. 824-3-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………….. 834-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 834-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………. 854-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)…………………………….. 874-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………………………………………… 874-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………… 874-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 904-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………. 914-4-2-1- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ………… 914-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری……………………………………….. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید………………………………………………………… 944-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی …………………………………….. 944-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید……………………….. 964-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 984-5-1-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 1014-5-2- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)………………………………………………………………………………………………………………………. 1044-5-2-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1044-5-2-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 1074-6- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………. 1114-6-1- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی …………………………………………………………………….. 1114-6-1-1- اثر میزان سختی کل……………………………………………………………………………………………………………………… 1114-6-1-2- اثر میزان باقیمانده تبخیر………………………………………………………………………………………………………………. 1134-6-1-3- اثر میزان قلیائیت کل…………………………………………………………………………………………………………………….. 113نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………………………………… 115منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 118ضمائم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 128خلاصه انگلیسی…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 136فهرست جداولعنوان                                                                                                                                 صفحه2-1- اثر زمان شروع محدودیت غذایی یك روز در میان در عملكرد مرغ مادر گوشتی……………………………………….. 142-2- اثر تأمین مقدار مساوی خوراك در برنامه یك روز در میان یا هر روزه در رشد نیمچه خروس گله های مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 152-3- تأثیر جیره غذایی پیش از تخمگذاری بر تولید مرغ های مادر گوشتی در فاصله 23 تا 56 هفتگی…………………. 182-4- تأثیر تغذیه پیش از تخمگذاری بر وزن بدن مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………… 182-5- انرژی قابل سوخت و ساز جیره های غذایی كه با نیمچه های لگهورن و مادر گوشتی تعیین شده اند…………… 222-6- تأثیر انرژی قابل سوخت و ساز اختصاص یافته بر عملكرد مرغ های مادر گوشتی (21 تا 61 هفتگی)………….. 242-7- تأثیر عملكرد خروس بالغ گله های مادر گوشتی در ارتباط با میزان مصرف انرژی قابل سوخت و ساز…………. 252-8- تأثیر میزان انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی خروس گله های مادر گوشتی بین 25 تا 48 هفتگی بر وزن 48 هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 262-9- تأثیر پروتئین خام جیره غذایی بر درصد بارروی مرغ های مادر گوشتی تا سن 64 هفتگی………………………….. 292-10- تأثیر وزن و یكنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی بر درصد باروری و تعداد جوجه تولیدی…………. 332-11- تأثیر سن گله های مرغ مادر گوشتی در زمان تحریك نوری بر میزان توسعه دستگاه  تولیدمثلی در زمان بلوغ جنسی……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 342-12- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در سن 120 تا 160 روزگی بر روی میزان جوجه تولیدی………. 352-13- تأثیر تحریك نوری نیمچه های مادر گوشتی در وزن 2 یا 8/1 كیلوگرم بر میزان تخم مرغ تولیدی……………… 364-1- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 534-2- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 53عنوان                                                                                                                                 صفحه4-3- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 544-4- تجزیه خوشه ای مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 554-5- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 574-6- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادر گوشتی در سن 20 هفتگی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 574-7- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 604-8- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش گله های مرغ مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 604-9- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 624-10- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………… 634-11- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 654-12- تجزیه خوشه ای خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 654-13- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 67عنوان                                                                                                                                 صفحه4-14- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 684-15- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 704-16- تجزیه خوشه ای یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 704-17- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………… 724-18- تجزیه خوشه ای وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی درخصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی) با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 724-19- تجزیه خوشه ای میزان تراکم در واحد سطح آشیانه های خروس گله های مادر گوشتی در دوره پرورش با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 734-20- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………… 754-21- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-22- تجزیه خوشه ای کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 774-23- تجزیه خوشه ای انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه گله های مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 794-24- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 81عنوان                                                                                                                                 صفحه4-25- تجزیه خوشه ای مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 814-26- تجزیه خوشه ای نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 834-27- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 844-28- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 844-29- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی………………………………………………………………………………………………………………. 864-30- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-31- تجزیه خوشه ای کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 884-32- تجزیه خوشه ای پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 914-33- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 924-34- تجزیه خوشه ای سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 924-35- تجزیه خوشه ای نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………………………………………. 93عنوان                                                                                                                                 صفحه4-36- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 954-37- تجزیه خوشه ای ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 954-38- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید…………………………………………………………………………………………………….. 974-39- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 994-40- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 994-41- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………………………………….. 1004-42- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1004-43- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1024-44- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………. 1024-45- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………………………………………………….. 1034-46- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 103عنوان                                                                                                                                 صفحه4-47- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………… 1054-48- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)………………………………………………………………… 1054-49- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار کل در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………………………….. 1064-50- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسیدهای متیونین+ سیستئین براساس معیار قابل هضم در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)…………………………………………………………………………………….. 1064-51- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………………………………………………………………. 1084-52- رابطه رگرسیون کل مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین+ سیستئین و لیزین) با معیار قابل هضم خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید)……………………….. 1084-53- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار کل خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) ……………………………………………………………………………………………………………………… 1094-54- تجزیه خوشه ای کل مصرف سرانه آمینو اسید لیزین براساس معیار قابل هضم خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید و کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید) …………………………………………………………………………………………………………. 1094-55- رابطه رگرسیون کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) با میزان سختی کل و باقیمانده تبخیر و قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش………………………………………………………………………………………. 1124-56- تجزیه خوشه ای میزان سختی کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)         1124-57- تجزیه خوشه ای میزان باقیمانده تبخیر آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)   113عنوان                                                                                                                                 صفحه4-58- تجزیه خوشه ای میزان قلیائیت کل آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی (براساس موجودی مرغ در شروع تولید)        1145-1- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1285-2- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)……………… 1295-3- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده گله های مرغ مادرگوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1305-4- نتایج حاصله از ضریب همبستگی و تجزیه واریانس درخصوص متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید با کل جوجه تولیدی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز)………………………………………………………………… 1315-5- ارتفاع از سطح دریا (متر) در محل مزارع مرغ مادر گوشتی و کارخانه جوجه کشی گله های مورد پژوهش…… 1325-6- ارتفاع از سطح دریا (متر) در مراکز استانهای کشور…………………………………………………………………………………. 1335-7- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23- تا 64 هفتگی)   1345-8- میزان خوراک (گرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (گرم)، مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش به ازای تولید 1 قطعه جوجه گوشتی براساس (موجودی مرغ مرغ در شروع تولید و موجودی مرغ روز) در دوره تولید (23-64 هفتگی)     1345-9- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم)، سرانه مصرفی در 4 گروه گله های مادر گوشتی مورد پژوهش از سن 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)……………………………………………………… 1355-10- میزان خوراک (کیلوگرم)، انرژی قابل سوخت و ساز (کیلوکالری)، پروتئین خام (كیلوگرم) ، سرانه مصرفی توصیه شده در کتابچه راهنمای پرورش سویه مورد پژوهش در طول دوره تولید 23 تا 64 هفتگی (مرغ و خروس)………………………………………………. 135 قیمت فایل فقط 20,900 تومان پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود. پرداخت و دانلود
برچسب ها : مقاله ارشد بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله‌های مرغ مادر گوشتی , مرغ مادر گوشتی جوجه گوشتی انرژی قابل سوخت و ساز پروتئین خام آمینواسید
نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر

  • پاورپوینت تغذيه در دوران بارداري

    پاورپوینت تغذيه در دوران بارداري دانلود دانلود پاورپوینت با موضوع تغذيه در دوران بارداري،در قالب ppt و در 43 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:مقدمهبخش اول:توصيه‌های تغذيه‌ای پيش از بارداريبخش دوم:نيازهای تغذيه‌ای در دوران حاملگیبخش سوم:عوارض حاملگی و توصيه‌های تغذيه‌ایبخشی از متن…

  • دانلود پاورپوینت عوامل موثر بر رضایت شغلی

    دانلود پاورپوینت عوامل موثر بر رضایت شغلی دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت عوامل موثر بر رضایت شغلیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 28تم زیبا و متناسب با موضوعپاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب:  تعريفشغل رضايت‌بخش چيست؟نظريه‌هاي رضايت شغليعوامل مؤثر بر رضايت شغليپيامدهاي…

  • دانلود پاورپوینت بهداشت دهان و دندان در بیماران هموفیلی

    دانلود پاورپوینت بهداشت دهان و دندان در بیماران هموفیلی دانلود دانلود پاورپوینت بهداشت دهان و دندان در بیماران هموفیلی جهت رشته پزشکی در 38 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • دانلود پروپوزال ارشد رشته مدیریت ارتباط شخصیت مدیران و کارآفرینی مدیران

    دانلود پروپوزال ارشد رشته مدیریت ارتباط شخصیت مدیران و کارآفرینی مدیران دانلود فرمت ورد قابل ویرایش نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی: منبع نویسی داخل متن و پاورقی تعداد صفحات: 22 شامل: مقدمه بیان مسئله پیشینه تحقیق کامل: خارجی…

  • تحقیق موبایل چیست و تفاوت نسل چهارم با نسل های قبل

    تحقیق موبایل چیست و تفاوت نسل چهارم با نسل های قبل دانلود بخشی از مقدمه:موبايل وسيله ايست براي ارتباط بين مردم …در قديم تلفن منزل فقط براي اشخ اص خاص بكار ميرفت و استفاده از آن براي اشخاص معمولي امكان…

  • پاورپوینت موازنه بین ویژگی های کیفی اطلاعات

    پاورپوینت موازنه بین ویژگی های کیفی اطلاعات دانلود پاورپوینت موازنه بین ویژگی های کیفی اطلاعات دسته بندي : علوم انسانی » حسابداری جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت موازنه بین ویژگی های کیفی اطلاعات: پارادوکس چهارچوب نظری گزارشگری مالی، در حجم 14…

  • دانلود پاورپوینت هنر رفتار با شخصیت های دشوار

    دانلود پاورپوینت هنر رفتار با شخصیت های دشوار دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت هنر رفتار با شخصیت های دشوارفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27تم زیبا و متناسب با موضوعپاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب:  مقدمهزورگو و متخاصمهمیشه شاکیوسواسي و کمال گراافراد…

  • ترجمه مقاله تجزیه و تحلیلی بر سیستم های chat اینترنتی

    ترجمه مقاله تجزیه و تحلیلی بر سیستم های chat اینترنتی دانلود ترجمه مقاله تجزیه و تحلیلی بر سیستم های chat اینترنتی دسته: مقالات ترجمه شده isi بازدید: 6 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 2107 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 23…

  • مقالات مدیریت دانش- مجموعه سوم

    مقالات مدیریت دانش- مجموعه سوم دانلود مقالات مدیریت دانش- مجموعه سوم دسته: مدیریت بازدید: 5 بار فرمت فایل: pdf حجم فایل: 4189 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 229 مجموعه مناسب دانشجویانی است که در حال تحقیق و پژوهش پیرامون موضوع مدیریت…

  • پاورپوینت درس پانزدهم تفکّر و سواد رسانه ای:هر چیز که در جستن آنی، آنی

    پاورپوینت درس پانزدهم تفکّر و سواد رسانه ای:هر چیز که در جستن آنی، آنی دانلود دانلود پاورپوینت درس پانزدهم تفکّر و سواد رسانه ای:هر چیز که در جستن آنی، آنی ۱۶ اسلاید قابل ویرایش ***برای آگاهی بهتر از محیط این پاورپوینت…

  • دانلود پاورپوینت انواع شخصیت و ویژگی های بارز شخصیتی

    دانلود پاورپوینت انواع شخصیت و ویژگی های بارز شخصیتی دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت انواع شخصیت و ویژگی های بارز شخصیتیفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 24تم زیبا و متناسب با موضوعپاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب: مقدمهانواع شخصیتشخصیت درونگراویژگی های شخصیت…

  • دانلود پروپوزال ارشد مدیریت آموزشی - میزان اعتماد به مدیریت در بین آموزگاران

    دانلود پروپوزال ارشد مدیریت آموزشی - میزان اعتماد به مدیریت در بین آموزگاران دانلود   فرمت ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 21 شامل: مقدمه بیان مسئله پیشینه تحقیق ضرورت و اهمیت موضوع اهداف تحقیق  سوالات تحقیق فرضیات تحقیق روش تحقیق…

  • دانلود مبانی نظری مسئوليت مدني

    دانلود مبانی نظری مسئوليت مدني دانلود فرمت ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 48 فصل دوم مبانی نظری و پیشنه تحقیق جهت نوشتن فصل دوم پایان نامه ارشد و دکتری همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن منابعکامل  مسئوليت مدني…

  • دانلود شیپ فایل روستاهای استان سیستان و بلوچستان

    دانلود شیپ فایل روستاهای استان سیستان و بلوچستان دانلود دانلود شیپ فایل روستاهای استان سیستان و بلوچستان دسته بندي : علوم انسانی » جغرافیا جزئیات و دریافت توضیحات: این شیپ فایل، روستاهای استان سیستان و بلوچستان را نشان می دهد.…

  • پروپوزال کارشناسی ارشد رشته روانشناسی بررسی مسایل و مشکلات روانی-اجتماعی نوجوانان تحت سرپرستی بهزیست

    پروپوزال کارشناسی ارشد رشته روانشناسی بررسی مسایل و مشکلات روانی-اجتماعی نوجوانان تحت سرپرستی بهزیست دانلود پروپوزال کارشناسی ارشد رشته روانشناسی با عنوان پایان نامه بررسی مسایل و مشکلات روانی-اجتماعی نوجوانان تحت سرپرستی بهزیستی در مقایسه با نوجوانان تحت سرپرستی خانوادهعنوان…

  • فایل کامل و را ن شده نرم فزار کامسول شبیه سازی انتقال ایزوپروفن از غشا

    فایل کامل و را ن شده نرم فزار کامسول شبیه سازی انتقال ایزوپروفن از غشا دانلود فایل کامل و را ن شده نرم فزار کامسول شبیه سازی انتقال ایزوپروفن از غشا دسته: مهندسی پلیمر بازدید: 11 بار فرمت فایل: zip…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق عوامل تأثیر گذار بر بقای شرکت ها

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق عوامل تأثیر گذار بر بقای شرکت ها دانلود مبانی نظری وپیشینه تحقیق عوامل تأثیر گذار بر بقای شرکت ها دسته: مدیریت بازدید: 5 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 46 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 41 مبانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تمرین هوازی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تمرین هوازی دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تمرین هوازی عنوان نوشتار برای فصل دوم پایان نامه می باشد.       تمرین هوازی دستگاه هایی را فعال می کند که برای سلولهای بدن اکسیژن…

  • چارچوب جامع سیستم اجرایی تولید در محیط ابری برای شرکت جم ساز

    چارچوب جامع سیستم اجرایی تولید در محیط ابری برای شرکت جم ساز دانلود دانلود تحقیق کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات چارچوب جامع سیستم اجرایی تولید در محیط ابری برای شرکت جم ساز          چکیده: در این تحقیق با توجه…

  • پاورپوینت کاتالیزورهای مورد استفاده در گوگرد زدایی

    پاورپوینت کاتالیزورهای مورد استفاده در گوگرد زدایی دانلود پاورپوینت کاتالیزورهای مورد استفاده در گوگرد زدایی دسته: شیمی بازدید: 6 بار فرمت فایل: pptx حجم فایل: 2948 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 15 کاتالیزورهاكاتالیستهای نیکلگوگرد زدایی از گاز مولیبدن قیمت فایل فقط…

  • دانلود پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی سحر در کیش (نمونه مشابه مسکونی)

    دانلود پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی سحر در کیش (نمونه مشابه مسکونی) دانلود دانلود پاورپوینت بررسی مجتمع مسکونی سحر در کیش (نمونه مشابه مسکونی) دسته: معماری بازدید: 7 بار فرمت فایل: pptx حجم فایل: 449 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 12 نمونه…

  • پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن

    پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن دانلود پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن دسته بندي : کارآفرینی » کشاورزی و زراعت جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت رب گوجه فرنگی؛ تکنولوژی و فراوری آن، در حجم 80 اسلاید،…

  • دانلود پاورپوینت شرکت سامسونگ

    دانلود پاورپوینت شرکت سامسونگ دانلود عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت شرکت سامسونگفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 21پاورپوینت کامل و آماده ارائه ‌چکیده محتوای فایلفهرست مطالب:مقدمهنمونه هایی از اسمارت فون های سامسونگتعدادی از تبلت های سامسونگجدید ترین ساعت های هوشمند سامسونگبرنامه های آینده…

  • پژوهش آسیب پذيري مساكن شهري در برابر زلزله

    پژوهش آسیب پذيري مساكن شهري در برابر زلزله دانلود پژوهش آسیب پذيري مساكن شهري در برابر زلزله دسته بندي : فنی و مهندسی » عمران جزئیات و دریافت توضیحات:دانلود پژوهش با موضوع آسیب پذيري مساكن شهري در برابر زلزله ،در…

  • ویژگیهای جذب پوششهای عاری از سرب برای استفاده در فرایند حفاظت پرتوی

    ویژگیهای جذب پوششهای عاری از سرب برای استفاده در فرایند حفاظت پرتوی دانلود ویژگیهای جذب پوششهای عاری از سرب برای استفاده در فرایند حفاظت پرتوی دسته بندي : عمومی » گوناگون جزئیات و دریافت توضیحات:مقاله ترجمه شده با عنوان ویژگیهای جذب…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی اخلاق کار

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی اخلاق کار دانلود بحث اخلاق کار برای اولین بار در اوایل قرن بیستم توسط ماکس وبر  (1905-1904) با عنوان اخلاق کار پروتستانی در جامعه غرب مطرح شده است؛ وی بر تعهدکاری و ارزش های مطرح برای…

  • پاورپوینت مطالعه فرآیندهای فتوکاتالیتیکی در تصفیه آب + بررسی مقالات معتبر خارجی

    پاورپوینت مطالعه فرآیندهای فتوکاتالیتیکی در تصفیه آب + بررسی مقالات معتبر خارجی دانلود پاورپوینت مطالعه فرآیندهای فتوکاتالیتیکی در تصفیه آب + بررسی مقالات معتبر خارجی دسته بندي : علوم پایه » شیمی جزئیات و دریافت توضیحات:پاورپوینت مطالعه فرآیندهای فتوکاتالیتیکی در…

  • پاورپوینت دانه های سنگی

    پاورپوینت دانه های سنگی دانلود دانلود پاورپوینت دانه های سنگی ۲۲ اسلاید فهرست مطالب: مصالح سنگیدانه هاي سنگيویژگی دانه هاچسبندگي سنگدانه ها مقاومت سنگدانه هاطاقتشکل و بافت سطحي و ظاهري دانه ها خواص حرارتی شکل و بافت سطحي و ظاهري دانه ها خواص حرارتی اطلاعات لازم براي…

  • پاورپوینت معماری رومانسک

    پاورپوینت معماری رومانسک دانلود دانلود پاورپوینت معماری رومانسک 43 اسلاید  بستر تاریخیمعماری رومانسک بازتاب دوره ای از تاریخ تمدن غرب است که قرون وسطی نامیده می شود ؛ قرون وسطی – دوران تاریکی - به فاصله 1000 ساله بین فروپاشی روم…

  • آموزش تصویری و ترفند دانلود از یوتیوب از طریق تلگرام

    آموزش تصویری و ترفند دانلود از یوتیوب از طریق تلگرام دانلود فرمت فایل : word   ( قابل ویرایش و آماده ی پرینت )تعداد صفحه :   9  توضیح درباره این آموزش روش‌های متفاوتی  برای دانلود ویدیوهای آنلاین سایت  YouTube ( یوتیوب )…

  • پاورپوينت باران 56 اسلاید

    پاورپوينت باران 56 اسلاید دانلود دانلود پاورپوينت باران 56 اسلاید جهت رشته محیط زیست و زیست شناسی قالب  56 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش         همه ابرها ذرات آب…

  • پاورپوینت درس هشتم تفکّر و سواد رسانه ای:فنون اقناع ( 2)

    پاورپوینت درس هشتم تفکّر و سواد رسانه ای:فنون اقناع ( 2) دانلود دانلود پاورپوینت درس هشتم تفکّر و سواد رسانه ای:فنون اقناع ( 2) در ۴۲ اسلاید قابل ویرایش ...***برای آگاهی بهتر از محیط این پاورپوینت می توانید در ادامه…

  • آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی کوثر در سال 84

    آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی کوثر در سال 84 دانلود آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت داروسازی کوثر در سال 84 دسته: مدیریت مالی بازدید: 8 بار فرمت فایل: zip حجم فایل: 20 کیلوبایت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق کیفیت زندگی کاری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق کیفیت زندگی کاری دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق کیفیت زندگی کاری دسته: روانشناسی بازدید: 6 بار فرمت فایل: doc حجم فایل: 59 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 63 مبانی نظری و پیشینه تحقیق کیفیت زندگی…

  • بررسی ماهیت و اجزای رضایت شغلی و توسعه منابع انسانی

    بررسی ماهیت و اجزای رضایت شغلی و توسعه منابع انسانی دانلود دانلود پایان نامه رشته مدیریت بررسی ماهیت و اجزای رضایت شغلی و توسعه منابع انسانی        مقدمه در عصر جهانی شدن و پیشرفت سریع فن آوری، سرمایه…